3 portsjonit
1 väiksem porgand
1 sibul
Supilusikatäis rafineeritud kookoserasva
1 väiksem kartul
1 väiksem keedetud/kooritud peet
1 väike küüslaaugu küüs
¼ kapsast
1 1/2 lihamaitselist poljongikuubikut
Meresool
Jahvatatud pipar
Terapipar
3 loorberi lehte
Sidrunit
Ketšupit ( 1 supilusikatäis)
Suhkrut ( 1/2-1 teelusikatäit)
Värsket tilli
Hapukoort
Kuumuta/pruunista kookosrasvas peeneteks ribadeks lõigatud
porgand ning sibul. Samal ajal pane
keema ca liiter vett ning sinna sisse puljongikuubikud. Lisa pruunistatud sibul
ning porgand keevasse vette. Järgemööda lisa peeneteks lühikesteks ribadeks lõigatud
kartul, värske kapsas, riivitud peet
ning küüslauk. Lisa loorber ja terapipar. Maitsesta soola , pipra, suhkru ( ½-1 teelusikatäit),
ketšupi ( 1 supilusikatäis), sidruniga ( 2 õhukest viilu + veidi
sidrunimahla). Kui kõik koostisained pehmed ning maitset andnud lisa värske
hakitud till ( vastavalt maitsele ). Serveeri hapukoorega, mina lisan selle peale veel ekstra värsket tilli.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar